Over Cottage Centre

Cottage Centre is een klein en persoonlijk Nederlands agentschap dat bemiddelt in de verhuur van vakantiewoningen in Ierland, Engeland, Schotland, Wales en sinds kort ook Duitsland. Door de jarenlange ervaring in deze landen kunnen wij onze klanten een vakkundig advies bieden bij het kiezen van de ideale vakantiewoning. Onze huizen zijn met zorg gekozen met oog voor ligging, onderhoud en uitstraling. Er is een voortdurend contact met de eigenaren, waardoor een breed vertrouwen is gegroeid en Cottage Centre u met een gerust hart de in deze site vermelde huizen aanbiedt.
Cottage Centre is een agentschap waar uw vakantie serieus genomen wordt en kwaliteit vanzelfsprekend is.

U kunt uw voorkeuren aan ons kenbaar maken door een offerte aan te vragen. Dit is dan geen bevestigde bestelling: het is slechts een verzoek.
Wij moeten altijd met de eigenaar overleggen of een huis vrij is. U kunt daarom niet direct online boeken. U kunt ook voor meerdere huizen tegelijk een offerte opvragen wanneer u deze in uw verlanglijst opslaat.

Naast onze cottages bieden wij onze klanten gereduceerde prijzen voor de ferry-tickets.

Tevens bieden wij onze klanten de gelegenheid om op een wat avontuurlijker manier op reis te gaan in Ierland en bieden wij daarvoor in Ierland een vouchersysteem aan. U betaalt in Nederland en reist met die vouchers in Ierland zo vrij als een vlinder.

De site wordt voortdurend bijgewerkt en er worden steeds nieuwe huizen toegevoegd.
Ook zal de site worden uitgebreid met een belevenissen-pagina om de voorpret voor uw vakantie nog leuker te maken.

Wij horen graag van u.

Manon de Zwaan-Notenboom.

Yvonne en Manon Yvonne en Manon Yvonne en Manon