Highlands, Wester Ross, Schotland

Highlands, Wester Ross

Huiscode: e80945
  • WiFi
  • 2 slaapkamers
  • 4 personen
  • 3 honden

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Zittend op een privé, gated drive in het kleine, vredige gehucht Second Coast nabij Aultbea is This cottage. Dit charmante vrijstaande huisje ligt op een verhoogde positie met een prachtig uitzicht op zee over het prachtige zandstrand van Gruinard Bay, dat op loopafstand ligt. Dit voormalige crofter huisje is uitgebreid en bijgewerkt om een warm en uitnodigend vakantiehuis te creëren dat slim is ingericht haal het meeste uit de mooie kustsituatie. Het prachtige uitzicht dat vanuit de zit-/eetkamer te zien is behoorlijk boeiend en de stenen muur achter de gezellige houtkachel voegt een interessant brandpunt toe aan deze uitnodigende kamer. Er is een extra knus naast de deur met comfortabele zitplaatsen die recht uitkijken naar de kust en de bergen daarbuiten. Alles is gemakkelijk bij de hand om wat culinaire hoogstandjes op te doen in de lichte en lichte keuken die wordt gepresenteerd in heerlijke rustgevende tinten. Buiten de keuken is een serre waar het landschap verder kan worden gewaardeerd in comfort, ongeacht het weer en deuren openen naar de patio en de buitenzitting.Een steile, smalle trap leidt naar boven waar de twee aantrekkelijke tweepersoonsslaapkamers zijn aangelegd, samen met een handig toilet dat de slimme douche aanvult kamer beneden.Aan de voorkant van het huisje ligt een glooiende grastuin van waaruit het fascinerend is om het steeds veranderende uitzicht op zee te zien terwijl het licht op het water danst. Op een goede heldere dag is het zelfs mogelijk om tot de eilanden Lewis en Harris in de verte te kijken. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de deur en een bijgebouw biedt handige veilige opslag.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • WiFi
  • Douche
  • Vaatwasser

Ligging

  • Vrijstaand
  • Afgelegen ligging
  • Landelijk

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten

832-€1470 per week
Extra per hond € 25,-