Zuid Wales, Wales

Tenby

Huiscode: e91813
  • WiFi
  • 2 slaapkamers
  • 4 personen

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

De accommodatie ligt op een benijdenswaardige locatie aan de haven van Tenby met uitzicht over het North & Harbour strand. U kunt op minder dan 30 meter op het strand zijn, genieten van een dag in de haven of het pad naar North Beach nemen en daar de dag doorbrengen. De iconische haven ligt goed binnen de stadsmuren, dus alle bars, winkels en restaurants zijn gemakkelijk te bereiken en er is genoeg om uit te kiezen. Tijdens het hoogseizoen varen boten over naar Caldey Island, waar u kunt genieten van een dag aan zee of een van de beroemde chocolade kunt proeven. Als u het pand binnenkomt, wordt u verwelkomd in een royaal geproportioneerde hal met voldoende ruimte voor jassen, schoenen en bagage. Via de hal en betreed uw open woonkamer, keuken en eetkamer met een prachtig uitzicht direct over de haven en het Noordstrand. De lounge is uitgerust met Smart TV plus twee comfortabele banken om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Er is een ruime eettafel om aan het begin van de dag van uw ontbijt te genieten of om's nachts rond te zitten en te kijken hoe de zon ondergaat boven de zee. De keuken is uitgerust met een elektrische oven en kookplaat, koelkast onder aanrecht met vriesvak, vaatwasser en magnetron plus al uw basiskookgerei en keukengerei zijn inbegrepen. Links van de gang bevinden zich de twee slaapkamers. De master double is waar u wakker kunt worden met uitzicht over de haven en de slaapkamer met 2 aparte bedden bevindt zich naast de deur. Beide kamers hebben opbergruimte voor kleding en bezittingen en bieden een lichte, luchtige ruimte om in te ontspannen. De moderne familiebadkamer bevindt zich aan de rechterkant van de gang en heeft een bad met een hoofddouche en toilet. Er is ook een handige wasmachine in de badkamerberging. Deze accommodatie heeft geen eigen buitenruimte, maar u bent de deur naar het strand op minder dan dertig meter. Er is een vergunning parkeren (vergunning verstrekt) op de havenhelling voor één auto.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • Elektra incl.
  • Linnen incl.
  • Wifi

Ligging

  • Uitzicht zee/meer/rivier
  • Nabij pub
  • Winkel nabij
  • Nabij kust

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten Elektra Linnen

795-€2111 per week