Verzekeringen

Verzekeringen

Cottage Centre verzorgt graag uw reis en mag ieder jaar weer veel reizigers laten genieten van hun welverdiende vakantie. Maar sommige dingen kunnen ook wij niet voorkomen. Wees daarom altijd goed voorbereid en ga altijd goed verzekerd op reis!

Cottage Centre adviseert altijd een annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Deze kunt u zelf afsluiten of via Cottage Centre. Cottage Centre brengt de verzekeringen onder bij a.s.r.

Voor alle uitgebreide en actuele voorwaarden van de annulerings- en reisverzekering verwijzen wij naar de website van de a.s.r.. Hieronder treft u een overzicht aan van de kortlopende annulerings- en reisverzekering.

Kortlopende Reisverzekering van a.s.r.

Uw vakantie goed verzekerd van begin tot eind

  • Wereldwijde hulp, 24 uur per dag
  • Snelle afhandeling van bagageschade
  • Sportrisico’s meeverzekerd, ook voor abseilen en raften
  • Sportuitrusting apart te verzekeren
  • Geen eigen risico bij geneeskundige kosten
  • Twee jaar nieuwwaardevergoeding voor bagage bij Optimaal

Zonder zorgen op reis. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van a.s.r. gaat u goed voorbereid op weg. a.s.r. is al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Altijd een reisverzekering op maat

U kunt uw kortlopende reisverzekering zelf samenstellen. U kunt zelf kiezen uit de drie varianten Basis, Comfort en Optimaal. Daarnaast kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reis.

Basis: de belangrijkste risico’s verzekerd

Met de Basis reisverzekering bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis. Zo bent u verzekerd voor deskundige hulpverlening via de a.s.r. Hulplijn. Daarnaast heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets stuk¬maakt in uw hotelkamer of vakantiehuis. Of als u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft. U heeft standaard Europadekking. Voor een reis buiten Europa kunt u de Basis reisverzekering uitbreiden met Werelddekking.

Comfort: meer dan ruime vergoedingen

De Comfort reisverzekering van a.s.r. biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort krijgt u ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. Ook deze reisverzekering heeft standaard Europadekking, die u zelf kunt uitbreiden naar Werelddekking.

Uitbreidingen voor Basis & Comfort

U kunt uw Basis of Comfort reisverzekering verder uitbreiden met dekkingen die uw reisverzekering nog beter laten aansluiten op uw wensen. Gaat u bijvoorbeeld op wintersport of wilt u zich in het buitenland verzekeren voor rechtsbijstand of geneeskundige kosten? U kunt de dekking dan altijd aanpassen.

Optimaal: alles perfect geregeld

Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering van a.s.r. perfect voor u. Wij hebben hiervoor een uitgebreide reisverzeke¬ring samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico! Ook bij deze reisverzekering kunt u kiezen uit Europadekking of Werelddekking.

Kortlopende Annuleringsverzekering van a.s.r.

Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.

  • Ook voor lastminuteboekingen
  • Alle annuleringsredenen mee te verzekeren
  • Ook onderdelen van een zelf samengestelde reis worden vergoed

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van a.s.r. is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.

a.s.r.: al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

U kunt uw annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?

Met onze standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u van ons een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoeden wij de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen.

Waarnemer meeverzekeren

Als u wilt, kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis of huisdier past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Allrisk Annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Meer weten?

Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij a.s.r.? Neem dan contact op met uw reis- of verzekeringsadviseur of kijk op de website van a.s.r.. Als dé specialist in vrijetijdsverzekeringen hebben we ongetwijfeld een oplossing die precies bij u past. Informeer ook eens naar onze andere verzekeringen. Bijvoorbeeld voor uw boot, oldtimer of motor.