Engeland - Verliefd op Engeland in 7 dagen

Verliefd worden? Op Engeland? In slechts 7 dagen? Ja graag.

Met zoveel te zien en te doen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze zorgvuldig doordachte en uitgebalanceerde reisroute omvat zowel noord als zuid en brengt niets anders dan het beste van Engeland tijdens een unieke en authentieke rondreis! Laten we gaan…

Dag 1: het zuidoosten van Engeland

Na het ophalen van uw camper bij het depot in Londen, begint uw vakantie met een tocht richting Canterbury voor een bezoek aan de kathedraal van Canterbury of u rijdt door naar de beroemde White Cliffs of Dover, de hoogste witte kliffen van Engeland. Ga door richting Beachy Head als u het beste uitzicht wilt over de witte kliffen. Reis vervolgens verder langs de zuidkust naar Brighton, een eigenzinnige stad aan zee en een geweldige plek voor het nachtleven. Reizigers van alle leeftijden zullen verliefd worden op de hippe feestvibes van de stad. Of ga vanuit Dover eerst naar Leeds Castle en daarna door het platteland van Kent naar Battle Abbey voordat u naar het westen gaat voor de nacht in de stad.

Dag 2: Bezoek aan Stonehenge en Bath

Rijdt verder naar het westen en door New Forest omhoog naar Stonehenge en dan verder naar het noordwesten naar Bath. Stonehenge verdient een bezoek van een paar uur om het meeste uit deze ongelooflijke archeologische vindplaats te halen. U zult ook in Bath een aantal fantastische bezienswaardigheden en attracties tegenkomen; inclusief The Roman Baths, Bath Abbey, de Royal Crescent, The Theatre Royal en The Jane Austen Centre, als u van literatuur houdt. Overnacht in een van de nabijgelegen caravanparken zoals Baltic Wharf, Brook Lodge Farm of Hortham Farm.

Dag 3: Oxford

Een ochtendwandeling en ontbijt in Bath is een geweldige manier om de dag te beginnen voordat u door de Cotswolds rijdt, een regio met een spectaculair landschap, geweldige meren en natuur. Daarna gaat u verder naar Oxford om getuige te zijn van de wereldberoemde Oxford University, waar u de beroemde en prestigieuze Bodleian Library kunt bezoeken. Nadat u de middag in Oxford hebt doorgebracht met het bezoeken van de Oxford Botanical Gardens, Sheldonian Theatre of het Pitt Rivers Museum, begeef u zich naar de geboorteplaats van William Shakespeare Stratford-upon-Avon waar u overnacht.

Dag 4: Midden Engeland

Begin uw dag met een korte wandeling door het prachtige middeleeuwse stadje Stratford-upon-Avon en verken deze 16e-eeuwse geboorteplaats van William Shakespeare voordat u via de M5 naar Liverpool of Manchester rijdt. Liverpool heeft de Beatles en een levendige clubscene, terwijl Manchester Coronation Street en een fantastisch nachtleven heeft. De keuze is dus aan u! Beide steden hebben hun eigen unieke charme en zijn fantastische bestemmingen voor shopaholics of foodies. Als u niet overnacht in Manchester of Liverpool, rijd dan 2 uur verder noordwaarts over de M6 naar het prachtige Lake District, of u kunt de steden helemaal overslaan om meer tijd op het platteland door te brengen. Als u ervoor kiest om te overnachten in het Lake District, vindt u een aantal fantastische plekken om te verblijven in Ambleside of het schilderachtige stadje Bowness on Windermere aan het meer. Lake Windermere is het grootste meer van Engeland, dus hier is de volgende ochtend genoeg te doen ...

Dag 5: Het Lake District

Vandaag is de perfecte dag voor wandelaars en natuurliefhebbers. Deze dag staat helemaal in het teken van de natuur. Geniet in de vroegte van de zonsopgang en breng de dag door met wandelen in het Lake District-gebied of rijd over de fantastische Kirkstone Pass naar Ullswater. Als u nog een nacht in het Lake District doorbrengt, zorg er dan voor dat u de avond afsluit met een paar drankjes bij zonsondergang in een favoriete pub in Ambleside, Wateredge Inn, met het mooiste uitzicht op Windermere. Of als u meters wilt maken, ga dan naar Hadrian’s Wall en stop daar voor de nacht.

Dag 6: Noord Engeland

Breng de ochtend door met een rit langs Hadrian's Wall of rijd verder westwaarts door de Pennines naar de Yorkshire Dales en misschien maakt u een tussenstop in Hawes. Ga verder voor een kort bezoek aan de Bronte Sisters 'Haworth voordat u naar York gaat om de York Minster en het National Rail Museum te zien. Blijft u in het Hadrian's Wall-gebied, loop dan 's ochtends langs de muur en rijd vervolgens naar het zuiden om de middag in York door te brengen. In York kunt u een oude kasteelmuur beklimmen en door de stad lopen terwijl u neerkijkt op de stad beneden.

Dag 7: terug naar Londen

Sta vroeg op voor een goede start op de snelweg en rijd zuidwaarts over de A1 voordat u de M11 op gaat naar Cambridge om de middag door te brengen. Huur een punter, pak een fles wijn en ontspan terwijl u langs de oevers van de beroemde colleges van Cambridge glijdt. Een goed einde van de week voordat u helemaal terug rijdt naar het depot. Daarmee is de 7-daagse reisroute in Engeland afgerond. Het is een snelle maar leuke roadtrip. Een geweldige manier om van Engeland te proeven, zodat u weet wat u kunt verwachten. U zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat er zoveel meer te doen en te zien is en u hebt gelijk. Kies het gebied van uw keuze voor een langer verblijf met de camper of denk eens aan een eigen cottage.

Een camper via Cottage Centre

Waarom klanten voor Cottage Centre kiezen

Ongelimiteerd aantal kilometers

Geen extra kosten voor een extra bestuurder

24-uurs service voor onderweg

Standaard uitgebreide autoverzekering

Een camper via Cottage Centre

Waarom klanten voor Cottage Centre kiezen

Ongelimiteerd aantal kilometers
Geen extra kosten voor een extra bestuurder
24-uurs service voor onderweg
Standaard uitgebreide auto verzekering