Ervaar luxe

Hard gewerkt en dan toe aan een welverdiende vakantie. Dan mag het ook best een beetje in luxe.

Of voor een bijzonder samenzijn met vrienden en familie. In een luxe eigen villa met zwembad of hottub bijvoorbeeld. Door heel Groot-Brittannië bieden wij naast de typische Engelse cottages ook prachtige vakantiehuizen van de hoogste kwaliteit en net wat extra’s. In Schotland hebben we meerdere grote landhuizen en kastelen waar u ontvangen wordt door een eigen butler en waar catering geboden wordt. U kunt er zelfs voor kiezen per helikopter te landen op het landgoed van uw eigen kasteel!

Luxe vakantiehuizen - met zwembad

Veel gebieden in met name Engeland genieten van een zacht klimaat waardoor de zomers er heerlijk zijn om te zwemmen. Zwemmen in zee of een rivier kan op veel plaatsen, maar het is ook heerlijk om een dag niet weg te hoeven en een duik te nemen in een eigen zwembad! Kijk dan eens naar ons aanbod cottages met een eigen zwembad.

Luxe vakantiehuizen - met hottub

Na een dag in de buitenlucht en lange wandeltochten is het heerlijk de spieren tot rust te laten komen in een eigen hottub. Even ontspannen met een goed glas wijn in het warme water en genieten van het rustgevende uitzicht. Of sluit juist de dag af in de hottub en kijk naar de ondergaande zon en de prachtige sterrenhemel. Zeker weten dat u daarna heerlijk zult slapen.

Landhuizen en kastelen - voor grotere bijeenkomsten

Op zoek naar iets speciaals voor familie, vrienden of een bedrijfsuitje? Denk dan eens aan een verblijf in een groot landhuis of kasteel in Schotland. U wordt afgehaald van de luchthaven met een 4x4 en opgevangen door een butler die de koffers naar de kamers brengt en zorgt dat er een glas bubbels voor u klaar staat. De open haard brandt al en uit de keuken komen de lekkerste geuren want de kok is al bezig met een 5-gangendiner. En dan ’s avonds geniet u van een goede nachtrust in uw eigen hemelbed. Het is ook mogelijk dat er een programma met activiteiten voor u geregeld wordt in overleg met de landeigenaar. Niets is te gek. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Romantisch overnachten - in een kasteel

Waan jezelf even in een andere tijd bij de aankomst bij uw eigen kasteel. Gelukkig is het meeste van binnen niet meer zo oud als de buitenkant en kunt u genieten van de huidige luxe die past bij het gevoel van een koning en koningin. Er zijn ook voldoende opties voor stellen of kleinere families om in een kasteel of een deel van een kasteel te verblijven en de luxe te ervaren.

Luxe cottages - direct aan zee

Zo vanaf uw cottage naar het zand en de zee lopen, dat is pas luxe. En wakker worden met het geluid van de golven en ontbijten met uitzicht op voorbijkomende schepen. En aan het einde van de dag de zon in de zee zien zakken vanaf uw eigen tuin of balkon. Dat geeft de vakantie net dat beetje extra, en het kan allemaal in Groot-Brittannië.

Accommodaties - zowel uniek als vol luxe en comfort

Er zijn accommodaties die niet in een hokje te plaatsen zijn. Ze zijn luxe vanwege hun unieke ligging, comfort of bijzondere uitstraling. Net even anders dan anders en passend bij een speciale gelegenheid. Ze stralen luxe uit en verdienen de hoogste waardering. U zult in deze accommodaties niets tekort komen en kunt ten volste genieten van elkaar en de omgeving.