Cottage Centre Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer Cottage Centre

Deze disclaimer is van toepassing op deze website van Cottage Centre. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Door deze website te bezoeken en de informatie op de website te gebruiken, gaat u akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheden tussen de algemene voorwaarden en deze disclaimer, prevaleren de algemene voorwaarden.

Alle informatie, software en teksten zijn eigendom van Cottage Centre. Het is verboden deze content te publiceren of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder vooraf toestemming van Cottage Centre te hebben verkregen.

Prijzen en beschikbaarheid

Cottage Centre besteedt veel zorg aan het samenstellen van de informatie op de website. Cottage Centre werkt samen met particuliere huiseigenaren en andere partners en streeft naar volledige en actuele informatie. Echter kan het gebeuren dat bepaalde informatie niet (meer) correct is of verouderd. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan de inhoud van deze website en de verantwoordelijkheid voor de informatie ligt bij de huiseigenaren en andere partners. Cottage Centre heeft hierop beperkte invloed. Kennelijke fouten en vergissingen op de website bindt Cottage Centre niet, noch is Cottage Centre verantwoordelijk voor de gevolgen die hieruit kunnen voortvloeien.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vind u de meest recente versie van de disclaimer van Cottage Centre op deze pagina.