Cumbria, Engeland

Coniston

Huiscode: e60117
  • WiFi
  • 1 slaapkamer
  • 2 personen

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Deze gezellige romantische pod is het perfecte toevluchtsoord voor een stel en jouw idee van het perfecte Lake District. Hier leiden wandelpaden naar de top van de Oude Man van Coniston (1,6 km), waardoor wandelaars een panoramisch uitzicht hebben op het Lake District. Een weidepad leidt naar het dorp Coniston (0,7 km), waar winkels, cafés en herbergen zijn, en naar beneden bij het meer kun je roeien, zeilen en kleine motorboten huren. Hier vindt u ook een scala aan winkels, cafés en pubs om rond te snuffelen. Als je door de poort naar het overdekte gebied waagt, word je ontmoet met deze prachtige, stijlvolle microlodge, perfect voor een luxe romantische glamping-ervaring. Als u het pand binnenkomt, vindt u een comfortabel slaapgedeelte met een tweepersoonsbed aan de achterkant van de pod, dat ook gedeeltelijk is afgeschermd van de woonkamer, om te genieten van het prachtige uitzicht door de openslaande deuren. De loungeruimte met smart-tv. Er is een eettafel met zitje, ideaal voor een romantisch diner. De op maat gemaakte mooie keuken is goed uitgerust voor al die romantische diners. Tot slot is de microlodge compleet met de ruime doucheruimte met douche en toilet. Naar buiten gaan op het omheinde terras/grindgebied is ideaal om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op de vallei en het platteland de heuvel op. Dit is ook de perfecte plek om buiten te dineren, met een zithoek.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • Elektra incl.
  • Linnen incl.
  • Omheinde tuin
  • Wifi

Ligging

  • Nabij pub
  • Winkel nabij

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten Elektra Linnen

1022-€1112 per week