Cumbria, Engeland

Keswick

Huiscode: e60140
  • 1 slaapkamer
  • 2 personen

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Als u wilt ontsnappen aan het dagelijkse leven, hoeft u niet verder te zoeken! Deze op maat gemaakte luxe hut is genesteld in een vallei met een prachtig uitzicht over Blencathra en Hellvelyn. Op een werkende boerderij met directe toegang tot de oude spoorlijn Threlkeld naar Keswick, een 3 mijl lang voetpad en fietspad. Je kunt naar het dorp Threlkeld gaan en genieten van een drankje en een publunch of naar Keswick gaan, een show bijwonen in Theatre on the Lake of naar Derwentwater gaan. Neem de reguliere lanceerdienst over het meer, spring in en uit om de verschillende aanlegsteigers te verkennen, inclusief de waterval bij Lodore, de veel gefotografeerde Ashness Bridge en de ommuurde tuin die Beatrix Potter in Lingholm inspireerde. Als je naar deze houten hut loopt, zal de locatie je buiten adem laten en kun je niet anders dan de liefde voelen die is gestoken in het bouwen van deze hut, elk klein detail is zorgvuldig doordacht. De open slaapkamer met een kingsize bed, lakens van Egyptisch katoen en geborduurde badjassen bieden u een vleugje luxe. Het bed kijkt uit op de vloer tot het plafond met openslaande deuren die het meest magnifieke uitzicht hebben over Hellvelyn en Blencathra. Er zijn comfortabele stoelen aan het einde van het bed om lekker op te kruipen en een goed boek te lezen, een potje kaarten te spelen en te genieten van een glas wijn! De natte ruimte bevindt zich aan de achterkant van de cabine en heeft lokale toiletartikelen, een kenmerkende leistenen muur en een regendouche en toilet. Er is een kleine keuken die ideaal is om ontbijt of een lichte hap te bereiden, maar de dorpscafés in de omgeving serveren heerlijk eten, dus misschien gaat u er liever op uit op een avond. Stap vanuit de hut naar beneden op uw privéterras met zitplaatsen, vuurplaat/barbecue en een houtgestookte hot tub. Dit is echt een bijzondere plek om's avonds rustig te zitten en te genieten van de donkere lucht en sterrenkijken met een glas bubbels.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • Elektra incl.
  • Linnen incl.
  • Hottub

Ligging

  • Op een (werkende) boerderij
  • Nabij pub
  • Winkel nabij

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten Elektra Linnen

2095-€2337 per week