Cumbria, Engeland

Keswick

Huiscode: e60141
  • 1 slaapkamer
  • 2 personen

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Deze luxe op maat gemaakte hut biedt de perfecte romantische schuilplaats met uitzicht op het prachtige Blencathra, Hellvelyn, en naar St John in the Vale. Op een werkende boerderij met directe toegang tot de oude spoorlijn Threlkeld naar Keswick, een drie mijl lang voetpad en fietspad. Gelegen waar twee rivieren samenkomen, geniet van een peddelen, wild zwemmen of kano, stap uit uw accommodatie en stap in het heldere rivierwater bij St Johns Beck. Vanaf uw deur zijn er vele kilometers aan wandel- en fietspaden te ontdekken, evenals heuvels, heuvels en bergen om te beklimmen. Derwentwater en Keswick liggen beide binnen 6,4 mijl, gaan aan boord van een van de lanceringen en cruisen van steiger naar steiger, springen in en uit voor een picknick, watervalwandeling of een plekje afternoontea. Terwijl je naar deze houten hut loopt in dit intieme familiehotel, is de setting gewoon adembenemend, ongeacht het weer! Je kunt niet anders dan de liefde voelen die is gestoken in het bouwen van deze hut, elk klein detail is doordacht! De open slaapkamer met een kingsize bed, dat in het grote raam met dubbele openslaande deuren zit, stelt u in staat om de buitenkant naar binnen te brengen. Deze goed ontworpen cabine heeft de ruimte optimaal benut om ervoor te zorgen dat het uitzicht en de locatie worden gemaximaliseerd. Achter het bed is een ontbijtbar verstopt, als we je uit bed kunnen verleiden kun je hier's ochtends zitten terwijl je nog steeds geniet van het uitzicht en een kopje koffie drinken terwijl je plannen maakt voor de komende dag. De natte ruimte bevindt zich aan de achterkant van de accommodatie en heeft een leistenen muur, regendouche en toilet. Er is een kleine keuken die ideaal is om ontbijt of een lichte hap te bereiden, maar op een mooie avond is de BBQ een geweldige optie. Stap vanuit de hut naar beneden op uw privéterras met zitplaatsen, barbecue/vuurplaats en een houtgestookte hot tub. Dit is echt een bijzondere plek om's avonds rustig te zitten en te genieten van de donkere lucht en sterrenkijken met een glas bubbels.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • Elektra incl.
  • Linnen incl.
  • Hottub

Ligging

  • Op een (werkende) boerderij
  • Nabij pub
  • Winkel nabij

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten Elektra Linnen

2095-€2337 per week