Dorset, Engeland

Christchurch

Huiscode: e20231
 • WiFi
 • 1 slaapkamer
 • 2 personen
 • 1 hond

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Een modern bijgebouw, dat de principes van tiny house omarmt, ligt naast het huis van de eigenaar en ligt in het prachtige dorp Highcliffe en biedt een scala aan spannende plekken om te bezoeken, zoals Highcliffe Castle (1,7 km), het zomerhuis van Mr. Selfridge, evenals een scala aan pubs, cafés en lokale winkels. U kunt een fiets huren bij de verhuurpunten van de gemeente en langs de kust fietsen, terwijl u geniet van de frisse zeelucht en prachtige stranden op weg naar Mudeford Quay (5,4 km) en Christchurch Harbour (5,6 km). In het New Forest National Park (6,2 km) kunt u fietsen of wandelen door prachtige heide, bospaden, een glimp opvangen van de New Forest-pony's en andere lokale dieren in het wild of in de tegenovergestelde richting zijn de voorzieningen van Christchurch (6,2 km) en Bournemouth (17 km) zeker een bezoek waard. Een goed gepresenteerd bijgebouw met open indeling, dat alles biedt wat u nodig heeft voor een vakantie aan de zuidkust. Als u de open studeerkamer binnenstapt, vindt u een mooie woon- en eetkamer, met een comfortabele leren bank, perfect om te ontspannen en tv te kijken en er is een neerklapbare tafel en stoelen voor twee, die gemakkelijk kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt en die extra ruimte nodig hebben. In de hoek bevindt zich een kachel met koleneffect, ideaal voor gezellige avonden binnen. Achter de leefruimte bevinden zich een kledingkast, een tweepersoonsbed en een handige en goed uitgeruste kitchenette en een deur die leidt naar de moderne doucheruimte en het toilet. De omheinde binnenplaats van het pand is perfect voor jou en je huisdier, dus ga door de openslaande deuren naar buiten en geniet van een groene rustige ruimte, compleet met waterpartij, en ontspan in de zon of maak een wandeling naar het strand.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

 • Elektra incl.
 • Linnen incl.
 • Omheinde tuin
 • Wifi

Ligging

 • Nabij pub
 • Winkel nabij
 • Nabij kust

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten Elektra Linnen

634-€1169 per week
Extra per hond € 25,-