County Galway, Connemara, Ierland

Moyard

Huiscode: ier1146
 • 3 slaapkamers
 • 6 personen

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Oak Lodge is een moderne bungalow met drie slaapkamers met uitzicht op Ballinakill Lake, tussen Cleggan en Letterfrack in het stadsland Moyard. Net om de hoek ligt het prachtige Ardkyle Beach, of Ross Beach zoals de lokale bevolking het graag noemt. Er is hier een overvloed aan geschiedenis! Ballinakill graftuin is de rustplaats van Oliver St John Gogarty, de beroemde dichter en schrijver. Het huis zelf werd ooit gehuurd door Garrett Fitzgerald, Taoiseach van 1981-1987. Het huis is onlangs gerenoveerd en biedt een rustige en comfortabele sfeer, niets ontspannender dan zitten kijken naar de steeds veranderende kleuren over het meer of de verrekijker nemen en de otters zien spelen en de vissen springen.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  Ligging

   Locatie

   Foto's

   Klik op een afbeelding om deze te vergroten

   GarantieRegeling

   Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

   Prijs is inclusief

   Boekingskosten

   640-€1094 per week