Argyll, Schotland

Argyll

Huiscode: e81228
 • WiFi
 • 2 slaapkamers
 • 4 personen
 • 2 honden

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Weir Cottage ligt in een rustige rij van drie charmante huisjes aan de westelijke oever van het prachtige Loch Lomond, op loopafstand van de vele handige voorzieningen van het dorp Luss, waaronder een prachtig zandstrand. Wie op zoek is naar een rustige vakantie, vindt hier de rustgevende inrichting en het warme welkom precies wat ze te bieden hebben. Omdat alles beneden in een open indeling is ingericht, kunt u samen koken, eten, ontspannen of een combinatie van alle drie plaatsvinden in dezelfde ruimte. Het tartan-thema volgt via de trap naar de stijlvolle slaapkamers en de moderne doucheruimte. De zon stroomt naar de tweepersoonskamers met tweepersoonsbed en 2 aparte bedden, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat en er is een prachtig uitzicht over de tuin, met name vanuit het ongebruikelijke lage raam in de tweepersoonskamer. Hoewel het verleidelijk kan zijn om te blijven zitten als u eenmaal in de gezellige accommodatie bent gevestigd, betekent de uitstekende ligging van het huisje dat er zoveel te zien en te doen is dat er waarschijnlijk een terugreis nodig is. Veel ruimte om te rennen en te spelen is te vinden in de tuin aan de achterzijde, die wordt gebruikt door de zus van de accommodatie Millers Cottage en Lade Cottage, die het entreedek delen. Deze kunnen ook worden geboekt voor grotere groepen gasten die misschien toch wat van hun eigen privacy willen.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

 • WiFi
 • BBQ
 • Dorp
 • Douche
 • Vaatwasser

Ligging

  Locatie

  Foto's

  Klik op een afbeelding om deze te vergroten

  GarantieRegeling

  Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

  Prijs is inclusief

  Boekingskosten

  1111-€1367 per week
  Extra per hond € 25,-