Borders, Schotland

Borders

Huiscode: e81302
  • 3 slaapkamers
  • 6 personen

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Bereid je voor op een echt avontuur in een afgelegen toevluchtsoord. Dit huisje ligt in een eigen vallei aan de rand van het pittoreske Leithope Forest met een prachtig uitzicht op de glorieuze Cheviot-heuvels. Wie wil ontsnappen aan de stress en spanning van het dagelijks leven en contact wil maken met de natuur, heeft in dit huisje zijn match gevonden. De natuurlijke omgeving rond het gelijkvloerse huisje is opmerkelijk ongerept gebleven en biedt gasten een welkome afwisseling van omgeving en een voorproefje van een meer ontspannen, landelijke levensstijl. Een van de twee huisjes die naast elkaar liggen (het andere wordt niet vaak door de eigenaren gebruikt), er zijn hier eigenlijk alleen schapen voor de buren. In het hart van de charmante zitkamer is de ongewone, originele open haard behouden gebleven en wordt aangevuld met de welkome toevoeging van gezellige vloerverwarming in de hele kamer. Gratis breedband en mobiele telefoon, het is de perfecte plek om even afstand te nemen van technologie voor een pauze en om wat te lezen. Hoewel er geen tv-signaal beschikbaar is, is er een dvd-speler aanwezig voor een filmavond en aangezien de keuken/eetkamer ernaast ligt, is het een zeer gezellige ruimte om samen te zijn. Er is een handige flexibele indeling waarbij alle drie de aantrekkelijke slaapkamers kunnen worden geconfigureerd als twee- of tweepersoonskamers (queensize), afhankelijk van de behoeften. Elke kamer heeft openslaande deuren die directe toegang bieden tot een verhoogd terras op het zuiden dat zich rond de achterkant van het huisje bevindt. Luister naar het rustgevende geluid van de brandwond die voorbij druppelt terwijl je buiten zit met drankjes of maaltijden in de buitenlucht terwijl je uitkijkt over de vele wilde bloemen die hier bloeien. Het is heerlijk om de herten van de brandwond te zien drinken en twitchers zullen in hun element zijn om naar alle vogels te kijken die regelmatig op bezoek zijn. Luckenburn is toegankelijk via een ruige boerenweg van een halve mijl die minder geschikt is voor laaghangende voertuigen. Dit moet langzaam en voorzichtig worden gereden, vooral omdat er schapen en lammeren kunnen kruisen en de reis nog maar het begin van het avontuur is!

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • BBQ
  • Douche
  • Geen huisdieren toegestaan

Ligging

  • Afgelegen ligging
  • Landelijk
  • Vrijstaand

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten

758-€1169 per week