Dumfries & Galloway, Schotland

Dumfries & Galloway

Huiscode: e81017
  • 2 slaapkamers
  • 4 personen

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Een fantastisch landelijk vakantieverblijf dat ideaal is voor gezinnen is te vinden in Dit huisje, een vrijstaand huis verscholen op een korte rit met gemakkelijke toegang tot een breed scala aan buitenactiviteiten, in de buurt van het dorp Thornhill (3 mijl) in Dumfries en Galloway.Wat was een oude koeienstal dating terug naar 1820 is geweest omgetoverd tot een comfortabele, gezellige uitvalsbasis om eropuit te verkennen. Degenen die liever ontspannen in het warme, zullen de houtkachel in de charmante zitkamer bijzonder verleidelijk vinden en er opent een deur naar de binnenplaats waardoor het zonlicht binnenkan stromen. De keuken en eetkamer worden gecombineerd in een zeer ruime kamer met gedeeltelijk dubbele hoogte die maaltijden aanmoedigt om samen te eten terwijl hoogtepunten worden verwisseld van de agenda van de dag van activiteiten.Een overloop loopt over de volledige lengte van het huis boven met de slaapkamers er aan beide uiteinden van. Beide goed gepresenteerde slaapkamers hebben het bijkomend voordeel dat ze een eigen badkamer met douche hebben en, aangezien het huis aan de achterzijde in de bank is geplaatst, hebben ze ook deuren die directe toegang bieden tot de tuin (een stap naar beneden) .Parkeren bevindt zich achter het huis van de eigenaar met paden die leiden naar het aparte huisje , omheinde tuin. Het vlakke pad met grind is ideaal voor het vervoeren van bagage of voor mensen met beperkte mobiliteit of er zijn ruwe trappen naar beneden naar de zitplaatsen en barbecue op de binnenplaats. De terrasvormige tuin met gras is een toevluchtsoord voor dieren in het wild met herten en rode eekhoorns die vaak langskomen. Veel vogels houden 'twitchers' bezig en de binnenplaats is een vredige, idyllische plek om naar hen te luisteren zingen in de bomen. De River Scour loopt langs een steile oever voorbij de tuin, dus wees voorzichtig. Interessant is dat een van de nabijgelegen huizen is waar smid Kirkpatrick Macmillan de eerste pedaalaangedreven fiets uitvond.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • Geen huisdieren toegestaan
  • Douche
  • Vaatwasser

Ligging

  • Vrijstaand
  • Landelijk

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten

713-€1016 per week