Highlands, Easter Ross, Schotland

Highlands, Easter Ross

Huiscode: e81317
 • WiFi
 • 8 slaapkamers
 • 16 personen
 • 2 honden

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Het is moeilijk om niet meteen onder de indruk en opgewonden te zijn bij aankomst in Dit huisje, een prachtig Georgiaans herenhuis gelegen in een uitgestrekte tuin met een eigen zwembad, te midden van het prachtige landschap aan de noordkust van het schilderachtige Black Isle in Schotland. Gasten worden heel bijzonder verwelkomd in dit prachtige toevluchtsoord dat perfect is voor reünies met vrienden of om verschillende generaties van de familie samen wat quality time door te brengen. Het huis heeft een rijke geschiedenis: het originele gedeelte dateert uit de 18e eeuw en er zijn twee extra vleugels toegevoegd om een U-vorm te creëren met een prachtige binnenplaats in het midden. Hoewel de knusse zitplaatsen in de hal zeker aantrekkelijk zijn, komt er nog veel meer in de verfijnde salon. Eén muur is omgetoverd tot een opvallende bibliotheekmuur, een haardvuur knettert weg in de houtkachel en er is de kans om het ivoor te laten rinkelen met een lied rond de vleugelpiano. Maaltijden worden een zeer elegante aangelegenheid als ze aan de grote tafel in de prachtige eetzaal worden genuttigd, hoewel het even kan duren voordat het zout wordt doorgegeven! De keuken is uitgerust met een groot gasfornuis en een mooie ontbijtruimte en in de West Wing vindt u een knusse houtkachel en een geweldige speelkamer met een grote, antieke snookertafel. Alsof het huis nog niet indrukwekkend genoeg was, is de kers op de taart het fantastische verwarmde buitenzwembad met een ingenieus concertinadak dat kan worden teruggetrokken in de zon, of gesloten kan worden om beschutting te bieden als het weer niet zo goed is. Met ligstoelen rond het zwembad is het een absoluut idyllische plek om te zonnebaden of te genieten van een ontspannende duik. De charmante binnenplaats van het huis doet denken aan een Toscaanse villa en er is de keuze uit een aantal zitjes op het terras om uit te kiezen, zodat de zon kan worden gevolgd. Het prachtige terrein strekt zich uit over 4 hectare en staat vol met heerlijke volwassen planten en bomen die het heerlijk maken om rond te dwalen. Elke keer kan er iets nieuws worden ontdekt en kinderen in de groep kunnen urenlang rennen, spelen, zich vermaken op de schommels en in het wendy house of de doelpalen gebruiken om te voetballen. Omdat de verzorgers in de oostelijke vleugel van het huis wonen (geen interne toegang en aparte tuin), staan ze klaar voor al uw vragen, maar laten ze de gasten ook graag met rust om te genieten van hun prachtige omgeving.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

 • WiFi
 • Speelkamer
 • Zwembad
 • Dorp
 • Douche
 • Vaatwasser
 • BBQ

Ligging

 • Landelijk

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten

3851-€6092 per week
Extra per hond € 25,-