Highlands, Northern Highlands, Schotland

Highlands, Northern Highlands

Huiscode: e81316
  • WiFi
  • 2 slaapkamers
  • 4 personen
  • 2 honden

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Kom volledig tot rust en schakel over op vakantie in Shepherd's Cottage op het prachtige Sutherland Estate, vlakbij het prachtige strand van Golspie en op slechts 2,5 km van het prachtige 13e-eeuwse Dunrobin Castle. Wat van buiten op een traditionele boerderij lijkt, is zoveel meer, want dit uitnodigende toevluchtsoord biedt verrassend veel ruimte en licht zodra gasten naar binnen gaan. De houtkachel in de zitkamer biedt een warm welkom na uitstapjes in de pittoreske omgeving of na het wegblazen van de spinnenwebben tijdens een wandeling langs een van de geweldige nabijgelegen stranden. De keuken en eetkamer zijn gecombineerd om een heerlijk gezellige ruimte te creëren om samen te eten en bij te praten. Het kleine zitje bij het raam is een leuke plek om's ochtends een kopje thee te drinken en een deur biedt directe toegang tot de tuin. Een familiebadkamer bevindt zich verscholen onder de trap en op de luchtige overloop op de bovenverdieping liggen twee mooie slaapkamers, waarvan één een tweepersoonsbed en de andere met twee aparte bedden. Ze zijn allebei gekleed in mooie rustgevende kleuren en hebben dakramen die het landelijke tafereel uitstralen dat zich voor hen uitspreidt. Het zitgedeelte buiten op het terras aan de achterkant van het huis biedt uitzicht over een open heuvel naar het bos daarachter, met trappen die vervolgens naar de rest van de glooiende grastuin leiden. Met zoveel om in te passen tijdens een verblijf in Shepherd's Cottage, kunnen gasten ontspannen in de rustige omgeving van het huis, klaar voor verdere avonturen de volgende dag.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • WiFi
  • Geen huisdieren toegestaan
  • Douche
  • Vaatwasser

Ligging

  • Op een (werkende) boerderij

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten

809-€1111 per week
Extra per hond € 25,-