Highlands, Northern Highlands, Schotland

Highlands, Northern Highlands

Huiscode: e81329
  • WiFi
  • 2 slaapkamers
  • 4 personen

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Dit huisje heeft een heel toepasselijke naam omdat het op een prachtige locatie ligt op slechts een korte wandeling van de prachtige stranden van Farr Bay bij Bettyhill, waardoor het de absoluut perfecte locatie is voor een ontspannen vakantie aan zee. Dit traditionele landelijke huisje is slim uitgebreid tot een heerlijke, dubbelhoge zitkamer die het echte hart van het huis is geworden. Grote ramen en glazen schuifdeuren maken het ongelooflijk licht en uitnodigend en het nodigt gasten uit om lekker te gaan zitten en tot rust te komen. Naast de deur straalt de moderne keuken verfijning uit en er zijn elegante zitplaatsen aan de ontbijtbar vlak naast de deur. Het kleine leeshoekje in de hoek bij de voordeur is een geweldige plek om de nieuwste roman te lezen of om de kaart aan de muur te gebruiken om plekken te bezoeken. De kleurrijke badkamer is beneden aangelegd met een kleine bijkeuken ernaast en een verbazingwekkende ingewikkelde trap leidt rechtstreeks naar de lichte en luchtige tweepersoonsslaapkamer met daarnaast een tweepersoonskamer met twee aparte bedden. In de tweepersoonsslaapkamer zijn zitplaatsen bij het raam geplaatst zodat het uitzicht op zee volledig kan worden geabsorbeerd en een verrekijker het mogelijk maakt om wilde dieren te spotten. Er zijn vaak otters en zeehonden te zien, evenals prachtige steenarenden en een breed scala aan zeevogels.'s Avonds kunt u zittend naar de prachtige zonsondergang kijken met een klein dram vanaf de stenen banken van Caithness in de tuin, die op de beste plek zijn geplaatst om de adembenemende schoonheid ervan ten volle te kunnen waarderen.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • WiFi
  • Geen huisdieren toegestaan
  • BBQ
  • Douche

Ligging

  • Vrijstaand
  • Landelijk

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten

951-€1543 per week