Highlands, Northern Highlands, Schotland

Highlands, Northern Highlands

Huiscode: e81340
  • WiFi
  • 2 slaapkamers
  • 4 personen

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Dit huisje is een typisch traditioneel huisje dat aan de voet van Dalmore Rock ligt en is gemaakt van Dalmore-graniet. Het ligt aan de rand van Pittentrail en is het ideale startpunt om zowel de oostkust voor de deur te verkennen als om dieper in het schilderachtige landschap van Sutherland te duiken. De eigenaren van dit traditionele Crofthuis uit de Hooglanden, dat dateert uit het midden van de 19e eeuw, hebben het zorgvuldig gerenoveerd, waarbij al zijn charme en talloze prachtige originele kenmerken zijn behouden. In het hart van de gezellige zitkamer bevindt zich een indrukwekkende granieten open haard die nu uitgerust met een kachel met koleneffect waar het zwarte bereik en het centrum van het gezinsleven ooit zijn geweest. Naast de gang bevindt zich de keuken, die van alle moderne gemakken is voorzien en slim is uitgerust met een eethoek en een ontbijtbar om de maaltijden te stroomlijnen. Daarnaast biedt de gang toegang tot een ruime badkamer met zowel een inloopdouche als een vrijstaand bad met klauwpoten voor een luxe duik. De comfortabele tweepersoons- en tweepersoonsslaapkamers op de bovenverdieping hebben een prachtig uitzicht en originele houten kamerplafonds die het karakter van het huisje accentueren. Er is ook een leestje voor wie op zoek is naar een rustige plek om bij te praten over die lang verwaarloosde roman. Buiten is een heerlijk zitje op het terras met een geweldig uitzicht op Dalmore Rock en de keuze uit verschillende buitenmeubels en een charmante schommelbank in de open tuin. De riviervloot stroomt langs de voet van de tuin met een loopbrug en voetpad naar de weg naar het dorp, of volg de borden voor de ronde Rogartwandeling.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • WiFi
  • Geen huisdieren toegestaan
  • Douche
  • Vaatwasser

Ligging

  • Vrijstaand
  • Landelijk

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten

779-€1147 per week