Highlands, Northern Highlands, Schotland

Highlands, Northern Highlands

Huiscode: e81248
 • WiFi
 • 3 slaapkamers
 • 6 personen
 • 1 hond

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Shepherd's Cottage ligt in een kleine nederzetting van huizen op het landelijke Badanloch Estate, dat Loch Badanloch omvat, in de buurt van Kinbrace (8 km) in Sutherland. Deze landelijke idylle biedt de welkome gelegenheid om volledig tot rust te komen en weer in contact te komen met zowel de natuur als de prachtige omgeving. Eenmaal binnen worden gasten begroet door een elegante serre met een slimme droogkast, wat erg handig is om natte jassen te luchten na een verkwikkende wandeling. Dit traditionele huisje is met veel zorg en aandacht ingericht en is uitgebreid om plaats te bieden aan een grote, moderne eetkeuken aan de achterzijde die gemakkelijk plaats biedt aan iedereen. Dit is gedeeltelijk open ten opzichte van de aantrekkelijke zitkamer met zijn houtkachel die warmte en charme uitstraalt in het hele interieur. De enorme kaart op de muur is handig om de nabijgelegen bezienswaardigheden te plannen, terwijl het grote raam bij de eettafel de tuin laat zien waar u rechtstreeks naar toe kunt. Met een tweepersoonsslaapkamer en doucheruimte op de begane grond wordt het veel gemakkelijker gemaakt voor degenen die moeite hebben met trappen. Op de eerste verdieping kunt u kiezen uit twee chique tweepersoonsslaapkamers met dakramen die op een lichte overloop liggen met nog een kleurrijke doucheruimte ertussen. Het tuinmeubilair is geplaatst tegenover het mooie Loch Badanloch, dat slechts 500 meter verderop ligt aan de overkant van de velden, zodat u het landschap kunt bewonderen onder het genot van een drankje of het aansteken van de barbecue om even niet binnen te koken. Parkeren kan vlak bij de grote, omheinde grastuin en's avonds laat de donkere lucht een deken van sterren zien zonder dat er lichtinterferentie in de weg staat.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

 • WiFi
 • BBQ
 • Douche
 • Vaatwasser

Ligging

 • Vrijstaand
 • Landelijk
 • Op een (werkende) boerderij

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten

844-€1622 per week
Extra per hond € 25,-