Beschikbaarheid/Prijs is op aanvraagBeschikbaarheid/Prijs opvragen

 Zuid Wales, Wales

Saundersfoot

Huiscode: e91998
  • WiFi
  • 2 slaapkamers
  • 3 personen

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Dit ruime appartement ligt zeer dicht bij het centrum van het dorp Saundersfoot, met de winkels, stranden en de haven allemaal op korte loopafstand van de accommodatie. Het is een ideale locatie voor wandelaars en natuurliefhebbers, of voor mensen die er even tussenuit willen. Er zijn maar liefst 20 stranden en baaien binnen een straal van 3 mijl van Saundersfoot. Loop van Saundersfoot naar het nabijgelegen Coppet Hall via de oude tramtunnel die is hergebruikt als wandelpad. Een volstrekt unieke manier om van de ene locatie aan het strand naar de andere te komen. De tramlijn brengt u ook naar het fantastische restaurant Coast, dat in het verleden werd bekroond met maar liefst 3 AA-rozetten. Loop dit ruime appartement op de begane grond binnen en u vindt er een heerlijke open woonkamer en keuken. De loungeruimte heeft twee banken en een grote aan de muur gemonteerde smart-tv voor entertainment, en is de perfecte plek om te zitten en te ontspannen na een dag wandelen over het ongelooflijke kustpad of het verkennen van de omgeving. Er is een moderne keuken met een ontbijtbar om te zitten en te praten, en de keuken biedt u ruimte en alle moderne gemakken die u nodig heeft voor een heerlijk verblijf. Loop door de rest van het appartement en je komt uit op twee slaapkamers. Er is een mooie tweepersoonsslaapkamer die ook een eigen balkon heeft met uitzicht op zee. De tweede slaapkamer is een eenpersoonskamer en biedt ook uitzicht op zee. Er is ook een compacte doucheruimte met douche en toilet. Hoewel de accommodatie geen tuinruimte biedt, kunt u binnen 150 meter naar het strand lopen en genieten van het enorme goudkleurige zand.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • Elektra incl.
  • Linnen incl.
  • Wifi

Ligging

  • Uitzicht zee/meer/rivier
  • Nabij pub
  • Winkel nabij
  • Nabij kust

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Beschikbaarheid/Prijs is op aanvraagBeschikbaarheid/Prijs opvragen