Zuid Wales, Wales

Carmarthen

Huiscode: e92440
  • WiFi
  • 2 slaapkamers
  • 4 personen
  • 1 hond

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Fferm y Felin ligt in een ongerepte natuur van 15 hectare. Hier kunt u genieten van boswandelingen, vogels kijken, forelvissen in een groot meer in de buurt van de boerderij en ponyritjes voor de kinderen kunnen worden geregeld. Een prachtige plek om de natuur op zijn best te ervaren, er is een groot meer achter de boerderij waar je vaak bruine forel kunt zien. Dit trekt onze lokale reiger aan, die je in de vroege uurtjes van een mistige ochtend kunt spotten. Misschien heb je geluk en zie je de komst van een familie knobbelzwanen. Wilde eenden, waterhoentjes en ganzen komen ook vaak voor in het meer en als u verder verkent, kunt u in het voorjaar kikkerspawn en kikkervisjes vinden, en een overvloed aan insecten en prachtige wilde bloemen in onze weide. Er is een kudde schapen en op bepaalde tijden van het jaar kunt u actief deelnemen aan het voeren en hoeden van de schapen. Bezoek de dichtstbijzijnde stranden van Llanstephan (25,6 km) en Llangrannog (21,5 km). Benaderd via een stenen trap op één niveau die je via de voordeur naar de gang brengt. Er is een woon/eetkamer met comfortabele stoelen rond de houtkachel waar u zich kunt verheugen op het ontspannen en kijken naar uw favoriete film op de Smart TV. Ga twee treden omhoog naar de goed uitgeruste keuken met veel van de originele elementen om van te genieten. Via de gang kom je bij een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 aparte bedden. Om de accommodatie compleet te maken is er de familiebadkamer. Als u naar buiten gaat, is er een grote tuin met gazon waar u's avonds kunt zitten kijken naar de ondergaande zon. Er is een gemeenschappelijke ruimte met een schommel en glijbaan om de kinderen te vermaken en er is ook een speelschuur met een schat aan spelletjes en activiteiten voor kinderen, waaronder een grote pooltafel.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • Elektra incl.
  • Linnen incl.
  • Open haard
  • Wifi

Activiteiten

  • Vismogelijkheden

Ligging

  • Nabij pub

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten Elektra Linnen

819-€1750 per week
Extra per hond € 25,-