Zuid Wales, Wales

Carmarthen

Huiscode: e92439
  • WiFi
  • 3 slaapkamers
  • 6 personen

Onderstaande omschrijving is geautomatiseerd vertaald en nog niet door ons persoonlijk gecontroleerd.

Om u alvast wel volledige informatie over de cottage te kunnen geven, hebben wij voor deze automatische vertaling met dus mogelijk taalfouten of foutieve zinsopbouw gekozen. Op deze manier kunnen we u veel meer cottages aanbieden.
Wij proberen deze tekst zo snel mogelijk te hebben gecorrigeerd.

Fferm y Felin ligt in een ongerepte natuur van 15 hectare. Hier kunt u genieten van boswandelingen, vogels kijken, forelvissen in een groot meer in de buurt van de boerderij en ponyritjes voor de kinderen kunnen worden geregeld. Llanpumsaint is een pittoresk dorpje aan de rivier de Gwili, ongeveer tien kilometer ten noorden van Carmarthen. Het dorp heeft een lang en indrukwekkend verleden en hoewel het zijn naam pas in de zesde eeuw kreeg, is het gebied al minstens vierenhalf duizend jaar bewoond, getuige het grote aantal staande stenen in het gebied. De wandeltocht geeft je een voorproefje van de geschiedenis van het dorp. Misschien heb je geluk en zie je de komst van een familie knobbelzwanen. Wilde eenden, waterhoentjes en ganzen komen ook vaak voor in het meer en als je dit deel van Carmarthenshire en zijn kustlijn verkent. Bezoek de dichtstbijzijnde stranden van Aberporth (35,5 km) en Llangrannog (35,5 km) Kom via een stenen trap deze charmante verbouwde schuur binnen, in een lichte en luchtige lounge/eetkamer. Er zijn comfortabele zitplaatsen voor zes personen om na een drukke dag samen te zitten en een film te kijken op de Smart TV/dvd-speler. Er is een mooie tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer en een deur naar de achtertuin. De bovenverdieping brengt u naar een andere slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee aparte bedden, wat een mooie familiekamer is. Om de accommodatie compleet te maken is er een familiebadkamer. Als u naar buiten gaat, vindt u een omheind grasveld en een patio met tuinmeubilair. Er is een speeltuin met schommels en een gedeelde speelkamer met een grote pooltafel, speelgoed en een dartbord.

Faciliteiten

Bij de prijs inbegrepen

  • Elektra incl.
  • Linnen incl.
  • Wifi

Activiteiten

  • Vismogelijkheden

Ligging

  • Nabij pub

Locatie

Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten

GarantieRegeling

Vormt uw boeking bij Cottage Centre een pakketreis (bijvoorbeeld overtocht + cottage), dan valt uw boeking onder de garantieregeling van STO Garant.

Prijs is inclusief

Boekingskosten Elektra Linnen

999-€2265 per week